ЧЗВ

Често задавани въпроси

Цената се определя според реалната квадратура на обекта, като за авторски надзор/пълен мениджмънт на реализацията се заплаща допълнително.

Авторският надзор включва в себе си проверка на качеството на изпълнението. Клиентът сам избира подизпълнителите и MIGLIORE DESIGN няма ангажимент относно срокове, доставки, плащания и каквито и да е други отговорности, освен да дават обратна връзка за качеството на строително-монтажните дейности.
Пълният мениджмънт е управление на реализацията, като MIGLIORE DESIGN поема пълна отговорност за изпълнението и предлага едногодишна застраховка и гаранция след завършването на обекта. Можете да прочетете повече в страница “Услуги”.

В случай, че изберете опцията “Авторски надзор” – да, но MIGLIORE DESIGN не поема отговорност за качеството на извършените строително-монтажни дейности в този случай. Ако изберете опцияа “Пълен мениджмънт” – не е възможно.

Способни сме да работим на парче/стая, но не го препоръчваме.

С удоволствие работим в други градове и държави освен Пловдив и България. Можете да се свържете с нас за запитване.

Сроковете варират спрямо квадратура на пространствто, желан стил, архитектурни дадености и специфики на обекта.

Това, което ни е нужно от Вас, за да Ви оферираме цена за изработка на идеен проект, са скица, чертеж и снимки на обекта. В случай, че се съгласите да работим заедно, пристъпваме към следващите стъпки и обсъждаме предпочитания относно материали, цветове, стил, мебели и т.н., като подписваме двустранен договор.

Направи запитване

Искаш ли да получиш MIGLIORE DESIGN вдъхновение за твоето пространство?