Scandinavian Breeze / Скандинавски Полъх

За проекта

Изчистени линии и обрани цветове с внимание към детайла са част от дизайнерските решения, превърнали това малко жилище във функционално пространство, пригодено за нуждите на собственика. Отвореният дизайн, добрата осветеност и огледалните елементи създават чувство за допълнителна въздушност.

Гъвкавият и адаптивен модулен диван Cairolli на Nicoline, комбиниран с ниската холна маса Crio на Colombini Casa съответстват перфектно на нашата визия за жилището със своите семпли форми. ТВ модулът е акцент, красиво допълващ магнитните шини, използвани за осветление в дневната. Настилката в жилището на Dune Ceramics е елегантна твърда винилова подова плочка, която пресъздава вярно нежността и топлината на дъба в красив кафяв тон, за да изпълни пространството с присъствието си.

Банята е проектирана в същия изчистен стил с мивка от HidroBox, която има възможности за висока персонализация според предпочитанията на клиента. Спалнята е обзаведена с модела Golf на Colombini Casa с мека табла и неутрални цветове. От друга страна, офисът може да бъде превърнат във втора спалня при нужда с вградената модулна система.

Проектни детайли

Локация
Извършени дейности
Вид жилище
Квадратура

Процес на работа

Етапи на проектиране

Разработка на функционално разпределение
Старт

Разработка на функционално разпределение

Взимаме предвид вашите идеи и желания, нужди и навици
Подготовка на идеен проект

Подготовка на идеен проект

Цялостна концепция за решение на интериора и визуализация
Създаване на работен проект

Създаване на работен проект

Документално обезпечаване със схеми, планове и детайли
Възможности за реализация

Възможности за реализация

Подготовка на оферти, авторски надзор или пълен мениджмънт

Направи запитване

Готов ли си да обогатиш своята среда на живот с MIGLIORE DESIGN?