Velvet Sunset / Кадифен Залез

За проекта

Апартамент в гр. Пловдив с обща квадратура 162 кв. м., проектиран в семпъл и нежен стил с изчистени линии и акценти в нюансите на залеза. Функционалните решения по време на проектирането позволиха този апартамент да се превърне в перфектното пространство за своите обитатели.

Кухнята с мраморен гръб създава отворено усещане в комбинираната трапезария и дневна, а златните и дървесни елементи в комбинация с осветлението внасят допълнителна елегантност в помещението. Плотът на кухнята е от технически камък, придаващ по-ефирна визия на комбинираното помещение. Осветлената от LED витрина е страхотно интегрирана в помещението, за да допълни златистите акценти. 

В трапезарията централно е разположена масата Prora на Bonaldo, чиито функции за разширяване позволяват до 10 гости да седнат около трапезата. Столовете на Catellan изчистено допълват цялостната визия за пространството със своята претенциозност и ярки акцентни цветове.

В дневната централните елементи са обзавеждането от Nicoline с дивана Isola и креслата Diga, които със своята мекост и структурираност придават нежност и подреденост на помещението в комбинация със споменатите дотук дизайнерски решения.

Спалнята е подчертана от същите акценти, където леглото Bergerie на Conte перфектно се вписва в обстановката със своята мекота и присъствие.

Проектни детайли

Локация

гр. Пловдив

Извършени дейности

Проектиране, надзор, мениджмънт при реализация

Вид жилище

Апартамент

Квадратура

162кв.м.

2 3
4 6
5 8
9 7

Албум реализация

Процес на работа

Етапи на проектиране

Разработка на функционално разпределение
Старт

Разработка на функционално разпределение

Взимаме предвид вашите идеи и желания, нужди и навици
Подготовка на идеен проект

Подготовка на идеен проект

Цялостна концепция за решение на интериора и визуализация
Създаване на работен проект

Създаване на работен проект

Документално обезпечаване със схеми, планове и детайли
Възможности за реализация

Възможности за реализация

Подготовка на оферти, авторски надзор или пълен мениджмънт

Направи запитване

Готов ли си да обогатиш своята среда на живот с MIGLIORE DESIGN?